Η Ομάδα Εθελοντισμού «Στήριξη» υποστηρίζει σήμερα 18  άπορες οικογένειες με παιδιά, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και τις οποίες μας τις έχει υποδείξει το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Οι εθελοντές της Ομάδας μας επισκέπτονται αυτές τις οικογένειες σταθερά και προγραμματισμένα, 5-6 φορές τον χρόνο και τους προμηθεύουν με  είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα (ξηρά & νωπά ) καινούργια ρούχα , παιχνίδια, βιβλία,κλπ. Η προσωπική επαφή με τις οικογένειες, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τα προβλήματα της καθημερινότητας τους και να αναζητούμε λύσεις όπου είναι δυνατόν.

Παράλληλα έχουμε εξασφαλίσει για τις οικογένειες ιατρική, ψυχολογική & οδοντιατρική υποστήριξη με την συνδρομή εθελοντών ιατρών. Παρέχονται επίσης λογοθεραπεία και κατ’οίκον ενισχυτική διδασκαλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα είδη και οι προσφερόμενες υπηρεσίες συγκεντρώνονται από ιδιώτες και εταιρίες που η ομάδα προσεγγίζει με συστηματική και λόγω των σημερινών συνθηκών,επίπονη προσπάθεια  κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κος Καμίνης, μας συνεχάρη δύο συνεχείς  χρονιές  σε ειδική εκδήλωση, αναγνωρίζοντας την προσφορά μας.